Jag är med på Topp100!????

Vad har hänt? Smack så rusar sidvisningarna som en trimmad väderkvarn – någon har tydligen viftat med ett trollspö?

toppp_
50e plats på Topp100, personligt rekord! *spinner*

Så klart jag myyyser! Klappa mig mera, jaaaa?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag är med på Topp100!????”

  1. Ja det undrar verkligen jag också???! Bloggat bara, verkar det som? =^:^=
   Spännande är det i alla fall!
   TassKram Wikki

  1. Tack snälla för att du gillar min blogg!
   Det är lätt att kolla – om man har en egen blogg som börjat komma upp i mycket sidvisningar, fast man ska ju veta att sånt här ändrar sig jättefort från dag till dag och i snabba svängar!
   Högst upp till vänster i den orange listen där det står METROBLOGGEN.SE, klicka där. Då får du upp en sida med rutan ”Mest lästa just nu” till vänster. Längst ned på den spalten finns en blå länk ”Topp100”. Klicka på den så kommer alla 100 upp i en lista!
   Och om man vill kolla var man finns i någon av ”sina” KATTegorier så finns rutan ”Visa andra bloggar” där man kan klicka på länk till ”sin” kategori och kolla på samma sätt. Men då får man leta lite mer, klicka på ”nästa sida” några gånger ibland!
   Lycka till!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *