Glöm inte Öppet Hus på Katthemmet i kväll!

Den vanliga tiden: kl 17-19 – du kommer väl?

__large60
– Mezzo har gjort sig extra fin för din skull!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Glöm inte Öppet Hus på Katthemmet i kväll!”

 1. Vi har lite långt att åka.. men vi håller alla tassar vi har för att några katter hittar sina människor idag.
  Tasskramar Dui och Deco

 2. Ska återkomma dit^^ När jag fått ny lägenhet! då kommer jag och förhoppningsvis blir jourhem åt en eller två underbara katter^^

  1. Alla bäckar små, eller hur?

   Det man verkligen vill – blir sant också, visst är det så?

   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *