Gaffer, Muppet-katten

gaffer
Kommer ni ihåg Mupparna? De där bullriga dockfigurerna som erövrade svensk barn-TV på ett helt nytt sätt 1978. Vet ni att det fanns en Muppet-Katt? Katten Gaffer, en sliten enögd misse, dök då och då upp backstage i The Muppet Show. Tror ni mig inte? Ibland fick Gaffer ett eget paradnummer… Kika på den här videon och se Cat Power!!

https://youtu.be/ltlPINPn8UU

Blev ni nostalgiska nu, ni som var barn under 80-talet? Faktum är att Gaffer också funnits med som ”rekvisita” i Palisades Toys’ Pops Action Figure från 2004:

gaffer1
Tänk vad katter kan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *