Välkommen på Öppet Hus idag!

Örebro Katthem har Öppet Hus idag kl 17-19 på Sockengatan 5, med ingång nere på hörnet!

Välkommen!

Min matte är där, och jättesnälla Jossan! Här sitter Jossan med en av sina älsklingar, Kurt, som tränar på att ”Få vara i någons famn!”:_609

…och jättesnygga Örebro Katthem-tröjor* har de också! _610

* Jag ska kolla om det finns några kvar att köpa och vad de kan kosta…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *