Hemma bäst…

Det gäller också för en resande katt!

_602
Så här mysigt har jag haft det ett par dagar på landet: Kunnat ligga i en skön stol i skuggan och kika på vad jag vill…

Men igår hade Stora matte lånat en bil med liten AC så att vi skulle åka svalt och skönt till Örebro igen, och det blev ett stopp hos husses kära farmor i Arboga – men jag fick inte tassa på undulaten Nisse den här gången heller! Och sedan komma hem till MIN och Novas balkong, det kändes riktigt bra. Jag är så nöjd med vår lilla semester!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hemma bäst…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *