Aj min rygg!

Sommar + semilånghårig Wikki = Tovor!

_608
_b63

Min rygg och rumpa hade blivit bedrövligt toviga och jag grät och bet på den otäcka kammen – jag är inte den som låter mig kammas frivilligt i första taget, ska ni veta! – så nu har jag blivit delvis stubbad, ryggen och kalsongerna. Två mattar som hjälptes åt blev svårt att hindra… Men ÅHHH så skönt! Även om jag nu ser för bedrövlig ut istället nedom mitt vita ”midjestreck”. Pälsen växer ju ut igen till lagom jul!

***hmmmm*** skulle husse bli bättre i ryggen om han också klippte ryggen och kalsongerna????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Aj min rygg!”

 1. Söt du é ? &…Då blir de ju lagom att bli Tomtenisse eller tassa omkring & ”lussa” jue 😉
  Jam & Kram från oss!!!

  1. Jag har en lång lång tomteluva, jag lägger den över ryggen ifall det fortfarande syns då?!!
   *fnissar* Wikki

 2. Har Wiki fästingmedel på sej? Logan har exspot (vet iofs att just den varianten inte finns för katter…) för det är det ända som minskar fästingattackerna öht, även om dom fortfarande kommer. Och shit vad tovig pälsen blir av detta!

  1. Nej jag har inte haft på fästingmedel. Och har som tur är bara haft en enda fästing i sommar. Det finns Frontline för katter, men jag tror inte det tussar ihop pälsen direkt. Landetkatterna får sånt.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *