Metrobloggen har hicka?

Svar på mina kommentarer försvinner och det går knappt att ladda en bild… Tur att man har TassTålaMod!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Metrobloggen har hicka?”

  1. Stackare. Det där låter inget trevligt alls. Själv ligger jag två dagar efter med att läsa bloggar, har funnits annat som tagit min tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *