All-ting-katten vid byggnadsvårdsbutiken

__large53
__large54

Yup, den här katten slår en tass för Lisas ”ALL-TING” för dit kommer det många trevliga människor och klappar den!

Stora mattes granne Lisa har öppnat en helt underbar skattkammare för alla som älskar gamla saker! Har finns hundratals ålderstigna dörrar, fönster, lampor, skruvar, spikar, brädor, ja allt du kan tänka dig som en entusiastisk inredare med lite tids-nostalgi i blodet kan tänka sig att vilja ha…

Hemma hos Lisa finns ett helt gäng sköna katter, men när hon nyligen öppnade sin lada för intresserade kunder, ja då kom det en liten randig katt och ville hälsa på också. Glatt spankulerade den in mellan benen på kunderna och såg till att charma dem. (Måste ju vara kanonbra PR!??)

_599
Det finns mängder av saker i lager där, men det är obekant om det finns antika kattkorgar eller kattmatskålar???!
__large55
Den glada katten bestämde sig för att gosa med barnen utanför istället:
__large56
Det är en bra bit mellan byggnadsvårdsbutiken och kattens hem, så lite då och då kommer husse/matte med bil och hämtar hem sin glada vandrare! Som säkert spinner glatt!
__large57

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “All-ting-katten vid byggnadsvårdsbutiken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *