En av de snyggaste killar jag vet….

Kommer på bild här, han är stor, ståtlig, muskulös, har de mest magiskt skimrande ögon… och han är så titulerad så det gnistrar om det: Grand Int. Premier ”S*Forrest Fruits Aishiteru” – eller ”Vitöra”!svansar
Till vardags är Vitöra förste plymsvans på http://ligans.blogg.se/  hos sin matte Inkan. Men han är också duktig utställningskatt. När det drar ihop sig till show är han först att packa ned sig i väskan:

vitra
Sedan har han tass med utställningsdomarna och får fina nomineringar (eller vad det heter, jag förstår mig inte på allt det där som står på rosetterna!).
gip
grandintpremier
Men hemma är han en i Ligan, jagar möss och myser med sina vänner.
hultebo
vitra_tvttar_lillan
Vitöra är en norsk skogskatt på 2 år. Han fick heta Vitöra därför att han var den enda i sin kull som hade ett vitt öra, alla de andra syskonen hade två svarta öron…. så kan det bli!
musen
vitrar
En riktigt cool katt, tycker jag! Tack för lån av bilder, matte Inkan och fotograf Erica Osterman. Här kommer den vackraste bilden:
jrva
Hör av dej om du ska till Örebro på utställning nån gång, Vitöra! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “En av de snyggaste killar jag vet….”

  1. WOW, vad du har letat bilder.
    Nu blir jag alldeles generad juh. *röd i ansiktet*
    Tur det inte är utställning just nu för då skulle jag få byta färgklass.
    Tack för alla fina kommentarer och lovar att mjaua högt och ljudligt om jag kommer till Örebro. Tass och Klo Vitöra
    Pst…. Matte hälsar dst….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *