Carrie Chaus katter

Om det finns en Monki-butik i din stad, så har du säkert sett Hong Kong-tjejen Carrie Chaus design och bilder!

take_a_walk

Men visste du att hon ibland smyger in katter i sina konstverk? Det gäller bara att se dem… Ovan i en bildserie som heter ”Take a walk”.

sun_rise_set_chau

De egendomliga ibland naivistiska katterna dyker upp på alla möjliga saker:

change
På hemsidan www.wunyingcollection.com/ finns mer, helt klart i egen unik stil. Men den finaste bilden jag hittat är denna, ”Back street cat”:
back_street_cat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *