Städning pågår av klöstornet

Just nu får man inte vara i fred någonstans. Mattarna städar! Dammsugaren är värre än ett helt band mördarsniglar! Det är Stora mattes dammsugare med speciellt pälsrivarmunstycke – som krafsar loss all tappad Wikkipäls ur mattorna under vardagsrumsbordet och i hallen. Fast jag tycker om när det blir fräscht!

https://youtu.be/VYJkXeqCjDA

Toalådan har blivit klorinskurad också. Det luktar pest men sen känns det på något sätt skönare att göra toa där inne. Som sagt, vi katter gillar att ha det rent och skönt omkring oss…

Sedan håller matte och Stora matte på med något störthemligt projekt utomhus också, jag får inte följa med ut ens och hjälpa till. Det kånkas ut blomplantor och jordsäckar och snören och pinnar… (Foton av projektet kommer senare! Kamerabatterierna är slut just nu.)

Jag blir alldeles trött av allt städande, jag tror jag tar en kattlur.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Städning pågår av klöstornet”

  1. Madame var helt vilsen när jag hade finstädat hennes två klätterträd under hennes semester, men det tog bara två dagar, sedan var det ”inpälsat” som det skulle igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *