Cioccomenta

glass2

Handgjord italiensk glass på rena råvaror – och vilken himmelsk smak!

Om du vill lägga pengarna på god glass – då skall du spana efter detta märke i glassboxarna på din semestertur! Jag kan rekommendera Cioccomenta, en härligt grön myntaglass med chokladkross – släng dej i väggen AfterEight… och Limone citronsting som får dig att blinka! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Cioccomenta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *