Men det är ju semester…

Min allra ivrigaste supporter och lojala läsare, det måste vara Madames husse Dykar’n (Länk i vänsterkolumnen om ni är nyfikna!)…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han kommenterar min 999a med ”Men vad är detta? Jag menar, halva perioden har gått o bara tusen besökare. Något måste göras, ska vi skriva insändare? Ringa lokalradion? Be Loket att han kläcker ur sig något käckt du kan citera – om katter då alltså… ?”

Jag är rätt nöjd med tusen besökare, jag. Jag är ju bara en katt. Inte som bloggen Kakhuset (Som är en av dem jag gillar – för de tycker om katter!) som visst lär få 120 000 besök per dag.

Och just nu har ju gått en rätt knepig månad – man tappar en hel del kontakt när datorn havererar… samt alla vänner är på semester… och åskan går och regnet öser ned…. när det inte är för hett.

Och: Alla katter har väl helt enkelt inte hittat till mej än? *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Men det är ju semester…”

 1. Sixten och jag har iallafall hittat till dig. Matte har även hon haft lite tyst på sin blogg pga datastrul(skaffade ny dator) och åskväder.
  Hon la in ett inlägg nu för några dagar sen iallafall och hon kollar din blogg så ofta hon kan men jobbet tar mkt tid nu för henne.

  1. Åskan är en eländig rackare, ja den kan ställa till…
   Men nu kanske det blir bättre fart på min blogg iallafall.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *