Pias blogg – ett kattvänligt ställe!

Pia Persson på Dalarnas Tidning har KattHjärtat på rätta stället, och i hennes blogg får kattberättelser såväl som efterlysningar plats, varvat med vackra foton. Kika själv får du se: www.dt.se/blogg/piasblogg/

smulan1
Här är t ex Lilla Smulan som efterlyses i Pilbo i Falun!!

Jag håller tassarna stenhårt för att Pias efterlysning ska hjälpa den här lilla sötnosen att hitta hem hel och fin igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Pias blogg – ett kattvänligt ställe!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *