Ny dator beställd

Kommer om ett par dagar, håll ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ny dator beställd”

  1. Det tar vi igen i augusti!???
   Ordnar sig, ska du se, jag är inte orolig. *svansvift*
   TassKramar Wikki

 1. Vi undrade just..och ville bara säga att vi längtar efter att du skriver mer för vi blir både glada och ledsna av att läsa det du skriver(mest glada). Visserligen har det varit VÄLDIGT varmt så vi katter gör det vi är bäst på här hemma-dvs. ligger på vår nya altan och slöar, jagar en och annan fluga och låter matte passa upp på oss:-).Hoppas att du gör likadant!
  Tasskramar Dui och Deco

  1. Jag jagar dator med svans och klor… *spinner* så kanske jag kan leverera bättre under sommaren!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *