Musjakt i kvällsljus

__large44
Tanja (brunrandig) och Ville (röd) har problem: Den mumsiga musen har slunkit in under Stora mattes dekor på bergsklacken, och den vill inte komma fram!
__large45
Så slutligen lurade musen dem helt genom att försynt slinka iväg i gräset medans katterna sprang runt stenarna…
__large46
Katterna fick en burk tonfisk som tröst istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Musjakt i kvällsljus”

    1. Men landet-katterna kommer rätt mätt-magade hem från hagarna och skogarna… de har det minsann bra! En annan får fånga flygfän från balkongen…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *