Daily Kitten – du har väl fått din dagliga dos?

thedailykitten.com/  är hemsidan för dig som älskar kattungar! Här finns varje dag underbara små kattbebisar att spinna över:

daily_
Dagens kisse Tula!
igr_kitt
Gårdagens sötnos OJ…
st_sv_v
Lilla Poggle från i förrgår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Daily Kitten – du har väl fått din dagliga dos?”

  1. Finns inte mycket som är sötare än en liten kattunge, men en katt i sina bästa år, som fått fullt förtroende för husse och matte, är ändå det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *