Öppet Hus i kväll på Kattis

Onsdagsöppet på Örebro Katthem
kl 17-19 som vanligt!

Kom och träffa härliga katter som:

__large26

Vackra Astasia! (Hi hi så här liknar hon en skön tvättbjörn!)

__large27

Eleganta Tefflan med vacker svartsmoketeckning…

__large28

…och coola Mezzo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Öppet Hus i kväll på Kattis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *