Tredje gången, hihihi!

Jag visste väl det! Stora matte kan inte motstå min vädjande blick vid dörren… så idag har jag redan varit ute TRE gånger på promenad. Matte suckar något om att jag blir bortskämd, men det ska väl hon säga, som fått äta stora mattes hemlagade mat i ett par dagar nu, istället för husses kulinariska experiment!

Nej man ska vara rädd om sina mattar, och hussar och stora mattar och stora hussar, och vara glad att man har dem!

Så jag kanske inte hinner blogga så jättemycket, för jag vill nog tigga till mig en fjärde promenad mellan regnskurarna, och stora matte ska visst stanna på besök ända till måndag! *spinner*

dagenskattdroppar

Men det ska bli lite kattbilder senare i kväll, har människorna lovat – från besöket hos kattungarna, och här hemifrån. Det är visst någon av mina personligen katt-tuggade kameraanslutningssladdar som ska letas fram….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *