Ha en skön MidSommarHelg!

Jag VILL klättra i den där MidSommarStången???!

midsomstang

Ni får bara tänka er en lyckligt klättrande svart-vit Wikki i den här fina klätterpelaren – allra översta ringen ska jag sätta mig i och spana ut!

Med blomsterkrans i pälsen så klart, öronen ska sticka upp ur den!??

Ska fixa bild på mig med fluffig blomsterkrans senare, lovar!!!

Eller ska man ha blommorna kring svansen? Hmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ha en skön MidSommarHelg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *