För att bli en bra datorkatt, ska man….

– Ska man börja tidigt med grundliga närstudier:

pxcatandcomputer
– Man ska skaffa sig bra verktyg och börja från grunden:tekniker1
– Man ska inte dra sig för att kontrollera tekniska detaljer:catcomputerrepair
– Man ska se till att ha utmärkt grundutrustning, rätt märke:
applemus1
– Man ska rådgöra med bra instruktörer:
ram_up
– och så ska man ha lite fantasi!
catcomputer1      >(^._.^)<

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “För att bli en bra datorkatt, ska man….”

 1. *Mjauuhihi*…Vänta tills vårt Datorarbete kommer framöver i vår blogg 🙂
  Jam & Kram!!!

 2. *Mjauuhihi*…Vänta tills vårt Datorarbete kommer framöver i vår blogg 🙂
  Jam & Kram!!!

 3. Skickar en bild till din samling av magbilder, men den här får nästan kallas för utvikningsbild, jag tror att det är vad Linnsen tycker. Visst är den orangea pricken mitt på den vita magen underbar!! Man får dock inte röra den, det kostar i form av klor och huggtänder i handen…

  Du får lägga ut den om du vill Wikki! 🙂

  1. Den ska få komma med när jag får igång datorn hemma, lovar!
   Just nu kommer jag inte åt mailen, men jobbar på en lösning…
   TassKram Wikki

 4. Instruktioner behövs inte för oss katter. Det är bara människor som läser dom och då fattar dom ändå ingenting. Tycker det är rätt bra bevis på vem som är smartigast. *Tass*

  1. Ja, har man kabliga instinkter som jag *gnag gnag* så vet man precis hur allt fungerar… Men ibland är det lite knöligt att rå med skruvmejseln med tassarna om skruvarna sitter hårt!
   *fräser och tar i lite till*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *