Det gick att komma ned igen

Katter som fastnat i träd kommer oftast ned av sig själva, som bekant. På ett eller annat sätt. Men nu är missen i Österfärnebo, som tillbringat ganska lång tid i en gran i alla fall nere igen.

sterfrnebo

Det var i tisdags som hans 19åriga matte försökte klättra upp och hjälpa sin kisse ned igen. Då hade han redan suttit i trädet i flera dagar och skrikit förtvivlat så att det hördes över hela grannskapet. Men det bar sig inte bättre än att hon på lite mer än 10 meters höjd blev rädd hon också, och vågade inte klättra vidare. Räddningstjänsten fick komma och hjälpa henne ned. Tyvärr lyckades de inte få tag i katten samtidigt, utan han klättrade utom räckhåll.

I går morse kom dock kisse springande på marken när husse ropade. Han var smutsig och nedkletad med kåda, men i övrigt oskadd.

Puh så bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det gick att komma ned igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *