Höstglädje – redan nu!

Höstglädje – visst är det ett vackert ord?

kstallet2

Höstglädje är det du kan ge genom att adoptera en äldre ”pensionärskatt” från Kattstallet i Åkeshov! Ja, det betyder inte att du behöver vara pensionär för att få önska dig en katt därifrån – det betyder att katterna är till åren komna.

Att vara äldre katt kan betyda att ha en eller flera krämpor, som behövs medicineras. Det kan också betyda att katten behöver ett lugnt och stillsamt boende med mycket trygghet, kanske helst som ensamkatt. De stojiga busiga kattdagarna kanske är förbi, även om de fortfarande kan blomma upp. Ansvaret finns för att denna betydligt kortare kattlevnad skall få vara de bästa dagarna i resten av kissens liv, hur kort eller långt det än blir.

knasenlarge

För att underlätta detta har konceptet ”Höstglädje” kommit till. Det innebär att ”Höstglädje” bekostar alla extra kostnader som kan vara aktuella i samband med gammelkissens hälsa, som man fått en diagnos på av en veterinär på Kattstallet. Det innebär veterinärbehandlingar av deras samarbetsveterinärer, alla mediciner, särskilt foder om så behövs, plus årlig veterinärbesiktning och vaccination.

”Vi vill så gärna få ett ställe som vi kan få kalla vårt eget hem, lika mycket som våra yngre kattkompisar här!” hälsar pensionärskatterna Dina, Bella och Knasen (på bilden). Läs mer på www.newsdesk.se/pressroom/kattstallet-i-aakeshov/pressrelease/view/kattpensionaerer-soeker-likasinnade-298832

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Höstglädje – redan nu!”

 1. Nu får jag tårar i ögonen igen, händer så ofta när jag läser din blogg. *torkar med handryggen* Det finns så mycket folk och företag med obegripligt mycket pengar, och så många katter som behöver hjälp.

  Allra bäst hade det varit om människorna slutade att behandla katter som leksaker utan värderade dem som de levande varelser av kött och blod som de är. Kastrering, ID-märkning, nätsäkrade uteplatser o balkonger m m.

  1. Jag ska då glädja dej snart med ett inlägg om drömstället för hemlösingar… ett sånt som jag ska skapa om jag någonsin blir super-rik! Det är med att vara mycket rik som med att vara mycket stark:
   Då måste man vara mycket snäll!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *