Jag ligger över Telefonhoran

…och skrattar så att hela liggunderlaget hoppar!!! Ja, hur har man lyckats hamna i detta märkliga överläge??? Det måste bara bero på mina älskade fans, som ideligen tittar in på bloggen!

I kategorin ”Sex & Kärlek” är jag alltså på plats 35:

sex1
Kattsingens vad kul det är att blogga!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag ligger över Telefonhoran”

  1. Du ligger snäppet över en av mina tidigare favoriter på Metrobloggen i den KATTegorin. Fast hon har blivit så tråkig i sitt skrivande, så jag tittar hellre in ett par gånger extra på din blogg istället 🙂 *tass-five för den placeringen*

    1. Jag tyckte den var så komisk! Ibland är det härligt att vara katt och få ligga lite var man vill!
      NosGos Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *