Kallt i hjärtat, fruktansvärt kallt

VARNING! Den här videon innehåller mycket otäcka bilder!https://youtu.be/PYBz2gjlEfA
…men den säger också flera bittra sanningar…

Det är så populärt att prata om att alla människors rättigheter. Men någon har glömt att berätta att med rättigheter följer ansvar. Om alla bara skötte sina husdjur och kastrerade dem som inte används under omsorg i avel – då skulle vi ha sluppit dessa bilder… Ansvar!

…suckar Wikki bloggkatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kallt i hjärtat, fruktansvärt kallt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *