Malikas ungar börjar utforska världen!

Nu har ögonen öppnats så pass att de börjar se ordentligt – och nu kravlas det minsann omkring, ljudligt pipande:

katla
Lilla ljudliga KATLA
vidar
Vackre Vidar
emrik4
Finurliga Emrik funderar…
grim1
Vildkatten Grim

Mer foton på jourmattes sida missempty.pixbox.se/. Kattungarna kommer att gå att tinga på Örebro Katthem när de blir tolv veckor, så det dröjer ett tag till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Malikas ungar börjar utforska världen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *