Vård av katt – VAK

Jag måste göra ett inspel till Försäkringskassan – det gäller det här med att man kan stanna hemma från jobbet för VAB (vård av barn)… som är diskriminerande! Hur många hussar och mattar är det inte som måste stanna hemma ibland för VAK (vård av katt) eller VAH (vård av hund)??? Det borde ju faktiskt platsa in under fenomenet ”vård av närstående” även om den närstående är fyrbent istället för tvåbent!  bosom_cat
Bilden: Exempel på närstående!

Så här var det när Astors matte inte fick ta ut VAK: www.corren.se/bostad/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vård av katt – VAK”

  1. Håller fullständigt med dig. VAK skulle vi behövt här hemma igår… Är väl tur att frugan är arbetslös, eller nå’t.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *