Rättviksmärkt katt

vgmrke_i_rttvik_katt

Det här vägmärket borde Vägverket införa!

Ang. rubriken: Det är fotograferat i Rättvik!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Rättviksmärkt katt”

  1. Yup väldigt snygg katt! Sannerligen lik någon jag känner, hm…. vem kan det vara?
   NosPuss Wikki

 1. En sån skylt borde vi ha här, bor en del katter i mattes område. Vi har egentligen 30 gräns för bilarna här men de vissa kör så snabbt så det är riktigt läskigt. Sen är jag ju samma färg som grusvägarna här, så jag syns inte så bra.
  Tass/Puma

  1. På landet har stora matte gjort egna skyltar, där står det VARNING FÖR WIKKI med mitt porträtt. Men det hjälper inte så mycket. Undrar vad man ska göra med människor som kör för fort? Klösa stora hål i lacken?
   TassKram Wikki

 2. TOPPEN, helt underbart. Såna skyltar skulle finnas över allt. Då kanske människor skulle tänka sig för………………………

  1. Om det var så enkelt ändå. Människor tycks ju inte se alla skyltar… Alla kan tydligen inte ens det enklaste trafikmärke. Undar hur de fått körkort?!!!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *