Spindelkatt

Jag nöjer mig med att klättra i träd, men kolla på Charlie:

c2
c1
c2

Sjuåriga Charlie har en egen väg in: Uppför en över 4 meter hög husvägg till sin ägares balkong! Du kan se hela klättringen på Youtube: www.youtube.com/watch  Han måste ha väldigt starka klor…

_fnstertitt1
…men det har jag också!  *klätter klätter*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Spindelkatt”

  1. Rappade betongväggar erbjuder mycket möjligheter för kisse att få grepp, faktiskt bättre än en trädstam, även om trädets mjukhet gör att klorna kan sjunka in en liten bit för att förstärka fästet. Imponerande av Charlie oavsett!

    1. Då skulle dom se min kompis Kurre på grannbalkongen mitt emot, han kan klättra och balansera minsann!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *