Tycker du att jag är tjatig?

flj_hjrtat
På den här bloggen är det katter, katter, katter. Du får stå ut med det, kära läsare. Jag är katt, alltså måste jag blogga om kattsaker. Och den här tiden på året blir det: Kattungar!

Runtomkring oss föds just nu liten kisse efter liten kisse, och de flesta av dem är inte ens önskade – av sina människor. Men människorna är för snåla eller lata (Eller vad? Korkade?) för att se till att kastrera sina katter… Det är enklare/billigare att slå ihjäl dem, dränka dem eller vad man nu gör med ej planerade kattungar – väldigt många dumpas på underliga ställen, där de ändå dör av svält, trafikskador eller rovdjurs tänder.

Kattungarna kommer i mängder till våra katthem så här års. Ge dem en chans!
STÖD DITT LOKALA KATTHEM! pawicon3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tycker du att jag är tjatig?”

    1. Tack vare katthemmen är jag i alla fall önskad och älskad nu. Det känns underbart!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *