Förhållandet mellan katter och kartonger

inabox1
1. Finns det hjärterum så finns det svanserum!howmanycatsfitinaboxbycreativeness

2. Man får plats hur många som helst i en hur liten kartong som helst

bugsy

3. Öppningen kan vara lite hur som helst

boxkatt

4. Man behöver inte ens ligga bekvämt i den

spike2
5. Öppningen kan vara på sidan
otto1
6. Kik- eller tasshål är omtyckta
grow_kitties
7. Det behöööööver ju inte vara en pappkartong
trbox

8. En box av trä går också bra

brdburkskatt
9. Eller en brödburk…
hink
10. Alla hittar sin favorit att kura ihop sig inuti!

Kryp-in i påsar och övrigt kommer i senare inlägg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Förhållandet mellan katter och kartonger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *