Nova visar också magen!

_502

Den här bilden är rätt viktig. Det är Nova den sista dagen hon var på katthemmet. Hon hade krupit upp i mattes knä och visade vilken förtröstande katt hon är: Hela magen upp och en vädjande buff ”Snälla tyck om mig!”….inte så konstigt att både matte och husse smälte. Det har jag också gjort. Du är bra för oss, Nova!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nova visar också magen!”

 1. Mjau , tack ska du ha säger den vackra mamman 🙂 mina barn är nog det vackraste barn jag har sett iallafall 🙂 Nu ska matte ge mig nåt extra gott det får jag nu när jag har bebbar 🙂 Jamar och Kramar
  Safira

 2. Ah, den välkända ”visa magen” positionen. Funkar även på min härdade husse. Glöm bara inte att flaxa lite med morrhåren också. *tass*

  1. Kisa med ögonen är en bra approach också! Varenda killa dimper på den flirten!
   Spinn Wikki och Nova

 3. Där visar Nova tillit. Inte många katter som beter sig så, någonsin. Madame gör det gärna, hon är trygg här hemma. Inget smygande när hon kommer till sovrummet utan ”klamp klamp klamp” på trägolvet för att visa att ”nu kommer jag och hoppar upp i sängen, är ni beredda?”.

  1. Inte som stora mattes katt Ville då? Hoppar rätt upp utan att kolla eller fråga – duns brak bara, och så oskyldig min ”Oj hoppsan hamnade jag PÅ dej????”

   Hihi…
   GodNattSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *