Söta ofarliga ormar

_499

Här är en jättevacker snok – en snäll ofarlig orm. Gula fläckar bakom ”öronen” = snokis! Kan bitas men har inget gift.

_500

Och så lite fler vackra kopparödlor:

kopparorm

Dessa gör bra nytta i naturen, så skada dem inte!

koppar

Klappa dem jätteförsiktigt, i synnerhet kopparödlan, för den släpper annars av sin svansände i försvar om den blir rädd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Söta ofarliga ormar”

 1. Uäck! Inte en chans att jag har mina tassar i närheten av dom där äckliga krypen. Husse ska vi inte ens jama om, han använde gula sidorna för att slå ihjäl en liten spindel en gång.

  1. Stora matte gillar ormar, men se en pyttans spindel – då får vi fyrfota rycka in och ”rädda henne” från o-krypen! Husse flyr för getingar, matte flyr liksom inte för nåt? Vad olika det kan va!
   NosPuss Wikki

 2. Hehe, en sån där kopparödla har väll slunkit ner nån gång. makade väll lite konstigt, men jkag kunde inte låta bli den heller.

  1. Ja ödla smakar ödla… Själv sitter jag och längtar efter en liten god skata?!!! De sitter så retfullt utom räckhåll utanför balkongnätet!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *