Mina drömmar om framtiden

Om du fick drömma fritt,
vad skulle du skapa för dröm då?

Här är mina drömmar:

_496

1. Husse skulle få en diagnos för sin smärtsjukdom och få medicin och bli alldeles frisk. Han skulle jobba inom säkerhet och bevakning med specialuppdrag… och få råd att göra precis allt han drömt om!

_497

2. Matte skulle ärva ett helt bussbolag av en okänd släkting, ta busskort och köra äventyrsresor över hela världen med stor framgång. Plus bli berömd för sina resefotografier och reportage.

_minimal_

3. Tillsammans skulle de överta stora matte soch stora husses gård på landet och där bygga Sveriges finaste katthem med plats för ALLA skyggisar…. Jag skulle jobba där och hjälpa skyggisar att bli tryggisar så de kan få nya hem! Det skulle heta ”Wikkis KattParadis” och ha en egen veterinär, egen kock för matlagning och spa med träningslokal för kattrehabilitering.

_b60

Tänk att en liten katts drömmar kan vara så stora!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mina drömmar om framtiden”

  1. Man måste ha stora drömmar i livet, för att kunna ta sig någonstans… Och för att ha stora drömmar, måste man våga drömma dem^^

    1. Om en dröm ska bli ett mål, måste man också våga säga sig själv ”Detta ska ske!” – och då gör det ofta så!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *