Chock…

garfield

…blev det i morse när stora matte tog ut Nova i koppel på en liten runda. Plötsligt kom en harunge skuttande, knappt hälften så stor som Nova. Och Nova vísade vad hon hade för jaktinstinker, hon satte av i full karriär efter harpalten! Alla arton klor la gasen i botten, och jag lovar, Nova är snabb!

Som tur var så var harungen också väldigt snabb! Plus att rullkopplet tog slut efter 5 meter… Tvärstopp! En besvikenNova så godbiten försvinna över den nysådda åkern i ett moln av damm.

Hon blev tröstad med kycklingfilébitar inne istället.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Chock…”

  1. Rullkoppel är ett gissel för glada kissekatter men en skänk från ovan för hussar o mattar som är rädda om sina älsklingar.

    1. Men rullkoppel är ju superbra – tusen gånger hellre går jag ut i rullkoppel än inte komma t alls!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *