Minns ni Räddningspatrullen och Robocat?

Plåtkatten i mitt tidigare inlägg påminde om det här:robocat

Känner du igen Robocat? Piff, Puff, Pärlan och Oscar var huvudfigurerna i Disneys Räddningspatrullen. Men det fanns också en mekanisk katt som ibland råkade bli omprogrammerad och elak… vill du återkoppla minnena så finns avsnittet på Youtube:

Robocat 1: www.youtube.com/watch

Robocat 2: www.youtube.com/watch

Robocat 3: www.youtube.com/watch

Ha en skön Disneykväll!

robocat1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Minns ni Räddningspatrullen och Robocat?”

  1. Åh ja, det programmet minns jag. Jag följde varenda avsnitt av räddningspatrullen när jag var liten, och ibland kollar jag på de repriser jag hittar.

  2. Älska räddningspatrullen!!!!!!!!!!!!!!!
    Om jag inte minns fel så fick de hjälpa en liten katt att komma ner från ett träd eller något liknande i ett avsnitt ^^

    1. Jaaaa! Jag tror att matte har några jättegamla Räddningspatrullenavsnitt på nåt gammalt videoband nånstans också… Nostalgi!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *