Perfekta partylåten från Sippo!

Katten vad Snygg text den duktige Sippo har skrivit, här har ni att träna på till kvällens fest:https://youtu.be/yTnNrkMr6jI

Snart bildar nog Sippo ett kattband och blir superkändis! Och jag kan tänka mig en plats som groupie då???

Här är länk till Sippo: katten-sippo.blogspot.com/2009/04/min-nya-karrier-som-jamare.html#links

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *