Månadens kattbildstävling

Hemmets Journal har varje månad tolv kattbilder som tävlar i ”Månadens bild!” (www.kattsajten.se/Manadskatten/). Den här månaden verkar det nästan som om min kompis Mjurre har smugit sig med? Så här ser Mjurre ut:

mjurre

…och så här ser Molly och Mirre i tävlingen ut (Jag vet inte vem som är vem av dem?):

mollyomirre

…men den ena är en ”spegelvänd” Mjurre i teckningen?!! Sötnosar allihop!!! (Och vi svart-vita katter är bäst, eller hur???!) …så jag har röstat på dem i tävlingen!                     TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Månadens kattbildstävling”

  1. Jag hittade också en spegelvänd kopia av mig själv på katthemmet kompis. Visst är vi svart/vita katter bäst och flest. jag ska också rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *