Kattlek med såpbubblor

Om du har rätt sorts såpbubblor (Barnvänliga, som inte smakar otäckt om man får dem i pälsen eller stänk i ögonen) så kan du ge din katt en glädjestund:

bubblor

…för bubblor är magiska!

bubblecatbythehardway

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattlek med såpbubblor”

  1. Hoppas de gillar det! Nåt jag gillar är ihoprullade sugrör!
   Kasta, fånga, bära – jättekul!
   TassKram Wikki

 1. Åh så häftigt. Vill verkligen ha såna där magiska bubblor. Så spännande. Undrar om det kommer någon ande ur bubblorna som uppfyller en önskning eller så?

  Tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *