Till minne av Aragorn

De Små Änglarna har klappat Aragorn välkommen nu, och han leker med den Eviga Katten:

aragorn2

Ibland hejdar sig Tiden en stund, och något alldeles oväntat sker… en kisse går genom Bortom-Livets grind, en svans viftar till och syns inte mer.

Men ännu finns kvar ett nosavtryck på fönstret och påsen med kattmaten kissen älskade mest… Plötsligt prasslar det till i skåpet där du glömt den, då vet du: En kattängel är just din gäst!

TröstTassKramar till Gimli och mattarna från Wikki och Nova!!

(blogg.aftonbladet.se/29693/perma/1182149/#comments)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *