Balkongstund

Varje morgon kilar vi snabbt ut på balkongen för att se om resten av världen är kvar, och är som den ska. Någon lär ha sagt ”Världen är drömd av en sovande gud” men det stämmer inte riktigt. Utan det är så att utan oss katter skulle världen inte finnas, för det är vi som spinner den i VÅRA drömmar. Tyvärr är våra drömmar så små, så det räcker inte riktigt till – det finns männsikor som hela tiden petar sönder det som vi har fixat, och därför ser tillvaron ut som den gör.

Men utanför vår balkong just idag lyser solen och blåmesarna knaprar på talgbollarna och det är alldeles morgonstilla – en vacker stund!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *