Liten kort rapport från katthemmet:

Norinda och Convalius har flyttat in! Convalius ser ut ungefär som Nova, och Norinda ser ut ungefär som mig (Semilånghårig) men är cremetigrerad:

norinda

Det kom massor av människor och hälsade på och vi håller tassar och tummar för att någon av dem adopterar katt inom kort!

Men nu ska vi natta husse och hoppas att han mår bättre i morgon!

GodNattTassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *