Husse mår inte bra

…så nu ska matte, Nova och jag pyssla om honom! Och i morgon kommer stora matte hit, så då blir det pyssel på hög nivå! Alla blir bortskämda, kan jag lova.

Jag ska spinna lite extra tass-healing på mina människor så piggnar de förhoppningsvis till!

_477

Men nu ska jag drömma om fria tassar på landet!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Husse mår inte bra”

  1. Nej det där var en gammal bild från när jag var på landet i november. Jag hoppas det är snöfritt där när vi nu snart ska komma dit! Så man kan springa i gräset! Längtar så att få vara på fri tass igen! Glad Påsk!
   NosPuss Wikki

  1. Vi katter är rätt bra på det! För att inte tala om hur duktiga vi är på att torka människors tårar, när de droppar i vår päls – det tror jag varenda katt kan intyga!
   TassKram Wikki

  1. Kattu-punktur menar du? Ja det ska jag fixa – eller jag tror Nova får punktura husse så fixar jag matte!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *