Tuxedo cats

På engelska har svartvita katter ett så vackert namn: ”Tuxedo Cats”. Det vill säga katter i en festfinare modell av kavaj!

pxherrarismoking

På människor kan det eleganta plagget kallas smoking, den skall vara svart med sidenslag och till den bärs vit skjorta, gärna med kråsbröst! Precis lika tjusigt som på en tuxedokatt alltså:

tuxedocloudangelbycarefulwhatyawishfor

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tuxedo cats”

    1. Nej den kommer från en Deviantart-tjej som kallar sig ”Carefulwhatyawishfor”!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *