Katt-vår!

_blandade_bilder_

Äntligen har jag kunnat vara ute och tassa ordentligt i gräset med matte och husse och Nova. Fast Nova satt mest i mattes famn och kurade förskrämt, uteliv verkar inte vara hennes förtjusning, mer än på balkongen. Men hon kommer nog att vänja sig!

LördagNosPuss Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt-vår!”

  1. Vad härlig du är! kommer bli så skoj att gå på promenad med dig efter påsk, om man nu får komma ut det vill säga^^

    1. Jag ska kolla med matte! Hon är på katthemmet nu men när hon kommer hem ska vi höra…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *