Våran Fredde i Talang 2009

Jag och Nova höll på dig Fredde! Vi vet ju att du är lika snäll som stark! Kom snart och hälsa på igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Våran Fredde i Talang 2009”

  1. Svar: Som katt har du kanske svårt att förstå mig, men det finns en hona, en alfahona som är fantastisk, trots att hon inte har lika fin päls som du.
    Det är inte säkert att jag slutar blogga, men risken finns nu när jag innom kort inte kommer kunna leva på drömmen längre. Hon och jag går åt varistt håll, och det är osannolikt att våra vägar kommer att korsas igen.

    1. Junior, jag spinner på en ny dröm för bara dig! Den kommer snart, var beredd att ta emot!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *