Flugjakten!

Igår kväll roade Nova och jag oss med flugjakt… från vårat torn spanade vi på en loj surrig husfluga som vimsade omkring i taket.

myra

Allteftersom flugan än flög, än damp i golvet så for vi upp och ner ur klättertornet och jamkvittrade ”Jag tar den! Jag tar den!” – och jag hade faktiskt den rackarns flugan i tassarna en stund, men den smet! Husse och matte skrattade så att de låg dubbelvikta – vad gör man inte för att roa sina människor?

magnetangrycatlg

Sen fick Nova förståss tag i flugan och åt upp den…

Nu letar vi nya!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *