PåskKatterna är fusk!

Nu har jag avslöjat bluffen, kolla här:

oscar_rabbitorcatbyheyitsmedom

Katten Oscar har just visat mig hur det går till! Dom har klätt ut sig! Suck. PåskKatten finns inte. Men vem kommer då med påsksakerna? Kycklingarna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “PåskKatterna är fusk!”

  1. Wille här, ja det kan man undra, men jag tror det är min matte , hon brukar komma med gosaker. Det värsta är att jag måste dela med de andra, särskilt de små, var kom dom ifrån? bara bråkiga och stökiga när jag vill vila och ha det skönt. Nu måste jag nog gå och vila en stund igen.
    Kram på er
    Wille

    1. Men brukar inte sådana där små flytta hemifrån efter ett tag? Det gjorde i alla fall mina ungar. Jag ska nog också ta en catnap nu.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *