Kalsongklippning – fräs!

Ja, vi långhårskatter lyckas ju bli lite toviga ibland. Även om tungan är försedd med små hullingar och fungerar som en kam, vilket brukar hålla ordning på pälsen i normala fall, så räcker det inte alltid till så här års när vinterpälsen fälls av.

baddags_hrt_jobb

Så jag vet, matte, att du bara menade väl med att klippa tovorna ur mina pälskalsonger, men jag är lite känslig där! Därför fräste och morrade jag… men nu är det fixat, puh.

_b58

En del av oss kräver helklippning så här års. Det kanske inte blir så fagert men betydligt mer lättskött och lättslickat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *