Grattis Stockholms Katthem till en halv miljon kronor!

khnylogo1

”Katterna ärver en halv miljon!”

blinda2

Efter beslut av Kammarkollegiet så får Stockholms Katthem del av ett arv efter en avliden 62-årig kattentusiast med hela 500 000 kr. Det kommer att betyda mycket för ett tufft belastat katthem i ett stort upptagningsområde. De har ungefär 70 katter i sitt hem och placerar om mellan 500-600 katter om året.
Katten Blinda ovan är en av dem som tackar sin välgörare, som definitivt hör änglakatterna spinna idag!

– – – Människor kanske oftare borde skriva in sina kära katter i sina testamenten? En TassTanke….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *